متفرقه

چرا ایمنی اینترنت برای کودکان مهم است

کودکان در سنین مدرسه دوست دارند آنلاین شوند تا به ویدیوها نگاه کنند، بازی کنند و با دوستان و خانواده ارتباط برقرار کنند. آنها همچنین ممکن است از اینترنت برای تکالیف مدرسه و خانه استفاده کنند. آنها می توانند این کار را با استفاده از رایانه، تلفن همراه، تبلت، تلویزیون و سایر دستگاه های متصل به اینترنت از جمله اسباب بازی ها انجام دهند. البته بهتر است که زمان بازی های آنلاین کوتاه تر باشد و بازی های فیزیکی زمان بیشتری اختصاص دهید برای مثال شما می توانید با آموزش جنگو به کودکانتان علاوه بر سرگرمی مهارت های دیگری نیز به آن ها بیاموزید.

خطرات ایمنی اینترنت برای کودکان در سن مدرسه

چهار نوع خطر اصلی اینترنت برای کودکان وجود دارد.

خطرات محتوا

برای کودکان در سن مدرسه، این خطرات شامل مواردی است که اگر به طور تصادفی با آنها برخورد کنند، ممکن است ناراحت کننده، منزجر کننده یا در غیر این صورت ناراحت کننده باشند. این ممکن است شامل محتوای جنسی در بازی ها، پورنوگرافی، تصاویر ظلم به حیوانات، و خشونت واقعی یا شبیه سازی شده باشد.

خطرات تماس

این خطرات شامل تماس کودکان با افرادی است که آنها را نمی شناسند یا با بزرگسالانی که در فضای مجازی خود را به عنوان کودک نشان می دهند. برای مثال، ممکن است یک کودک متقاعد شود که اطلاعات شخصی خود را با افراد غریبه به اشتراک بگذارد، اطلاعات تماس را پس از کلیک کردن بر روی پیام‌های بازشو ارائه کند، یا شخصاً با شخصی که به صورت آنلاین ملاقات کرده است ملاقات کند.

خطرات را انجام دهید

این خطرات شامل رفتار کودکانی است که ممکن است به دیگران آسیب برساند یا قربانی این نوع رفتارها شوند. به عنوان مثال، یک کودک ممکن است بازی‌ای را که دوست یا خواهر یا برادرش ساخته است، نابود کند. یکی دیگر از خطرات رفتاری، انجام تصادفی خریدهای درون برنامه ای است.

خطرات قرارداد

این خطرات شامل امضای قراردادهای ناعادلانه، شرایط یا شرایطی است که کودکان از آن آگاه نیستند یا نمی‌فهمند. به عنوان مثال، کودکان ممکن است روی دکمه‌ای کلیک کنند که به کسب‌وکار اجازه می‌دهد پیام‌های بازاریابی نامناسب برای آنها ارسال کند یا داده‌های شخصی یا خانوادگی آنها را جمع‌آوری کند. یا ممکن است کودکان از اسباب‌بازی، برنامه یا دستگاهی با امنیت ضعیف اینترنت استفاده کنند، که آنها را در معرض سرقت هویت یا کلاهبرداری قرار می‌دهد.

آموزش رفتار آنلاین ایمن و مسئولانه

شما می توانید به فرزندتان کمک کنید تا یاد بگیرد چگونه از اینترنت به طور ایمن، مسئولانه و لذت بخش استفاده کند. اگر به فرزندتان بیاموزید که چگونه خطرات ایمنی اینترنت و تجربیات نگران‌کننده را مدیریت کند، فرزندتان انعطاف‌پذیری دیجیتالی ایجاد می‌کند. این توانایی مقابله و پاسخ مثبت به هر خطری است که آنلاین با آن مواجه می شود.

شما می توانید این کار را انجام دهید:

  • با فرزندتان آنلاین شوید
  • با فرزندتان درباره محتوای آنلاین صحبت کنید و به نظرات او گوش دهید
  • الگوی خوبی بودن
  • به فرزند خود بیاموزید که مراقب اطلاعات شخصی خود باشد
  • به کودک خود آموزش دهید که از خرید آنلاین خودداری کند
  • صحبت کردن در مورد رفتار مناسب آنلاین

الگوی خوبی بودن

فرزندتان از شما یاد می گیرد. این بدان معناست که می‌توانید با استفاده از رسانه‌های دیجیتال، استفاده ایمن و سالم از اینترنت را به روشی که می‌خواهید فرزندتان در حال حاضر و در آینده از آن استفاده کند، مدل‌سازی کنید. برای مثال، ممکن است دستگاه‌های متصل به اینترنت را خارج از اتاق خواب نگه دارید و از فناوری برای اهداف مثبت مانند ارسال پیام‌های حمایتی به دوستان استفاده کنید.

اجتناب از خرید آنلاین

می‌توانید با خاموش کردن خریدهای درون‌برنامه‌ای و پرداخت‌های یک‌کلیک روی دستگاه‌هایتان، هرگونه خرید تصادفی درون‌برنامه را متوقف کنید.

همچنین ایده خوبی است که شما و فرزندتان در مورد قوانین واضح در مورد عدم پذیرش خریدهای درون‌برنامه به توافق برسید. ممکن است بگویید، “مهم است که ما پول خود را برای چیزهایی که به آنها نیاز نداریم هدر ندهیم.” اگر می‌خواهید یک بازی جدید یا چیزی در یک بازی بخرید، لطفاً از من بپرسید. بیشتر می توانید بازی های آنلاین با آمورش هدفمند برای آن ها تهیه کنید مانند جنگوی آنلاین می توانید با آموزش جنگو به آن ها مهارت هایی مثل تمرکز را افزایش دهید.

صحبت کردن در مورد رفتار مناسب آنلاین

صحبت کردن با فرزندتان در مورد رفتار مناسب و نامناسب آنلاین به کودک شما کمک می کند تا یاد بگیرد که چگونه ایمن بماند. به عنوان مثال، شما می توانید:

به فرزندتان بگویید که کاری را در اینترنت انجام ندهد یا چیزی نگوید که انجام نمی دهد یا رو در رو با کسی نمی گوید

 

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا